Auman Dirk

Gentse Steenweg 203,

9160 Lokeren.

Tel. 093 49 38 82

auman.dirk@skynet.be

 

  AUMAN... en al uw dromen krijgen wieltjes!

 
 
 
 

OPENINGSUREN FEESTDAGEN

25 & 26 december gesloten

1 & 2 januari gesloten

Fijne feestdagen!

Over ons

 

Wie aanhangwagens en paardentrailers zegt, zegt Dirk Auman uit Lokeren (Oost- Vlaanderen). Reeds 25 jaar behoren wij tot de Belgische topverdelers van aanhangwagens, paardentrailers, stallen en koetsen. Vakkennis, correcte service, een grote stock, klantgerichtheid en de liefde voor het paard hebben ons bedrijf uitgebouwd tot één van de marktleiders met een ongeëvenaard assortiment.

Naast de verkoop, nemen wij ook het onderhoud en herstel van aanhangwagens en koetsen voor ons rekening. Bovendien hebben we altijd een groot assortiment aan onderdelen liggen om klanten meteen uit de nood te helpen. 

 

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons op het bedrijf om ons volledig gamma en de nieuwste modellen te ontdekken, pas dan kan u een juiste vergelijking of keuze maken.

 

Tot binnenkort,

het Auman team!

 
 

Trailers en aanhangwagens:

grote keuze

 

Tientallen interessante modellen in alle mogelijke prijsklassen van de grootste kwaliteitsmerken zijn allemaal uit stock leverbaar. Mocht u desondanks in het enorme assortiment uw gading niet vinden, vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte aan en Auman levert het gewenste model zo snel mogelijk.

Onze diensten

 

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, herstel en verhuur van aanhangwagens en koetsen. Verder bieden we ook een interessant tweedehandsassortiment aan. Op deze website maakt u kennis met een selectie uit het enorme gamma aanhangwagens, paardentrailers, koetsen en verplaatsbare paardenstallen. Om het gehele assortiment en de nieuwste modellen te ontdekken, komt u best eens langs. Pas dan kan men een juiste vergelijking maken.

Expositieruimte

 

Een kijkje nemen bij Dirk Auman gebeurt in de meest comfortabele omstandigheden dankzij de uitgebreide expositieruimte en de flexibele openingsuren. Het Auman team staat u graag bij met raad en daad op werkdagen van 8 tot 18 uur (gesloten onder de middag) en zaterdag van 8 tot 12:30 uur. Op afspraak ook op zondag. Gesloten op feestdagen.

AUMAN… en al uw dromen krijgen wieltjes!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

 

Om het totale aanbod te ontdekken is er slechts één adres:

Auman Dirk - Gentse Steenweg 203 - 9160 Lokeren - Tel: 09 349 38 82 - auman.dirk@skynet.be