Auman Dirk

Gentse Steenweg 203

9160 Lokeren

 093 49 38 82

auman.dirk@skynet.be

 

  AUMAN... en al uw dromen krijgen wieltjes!

 
 
 
 

Opgelet: Maandag 1 mei gesloten!

Specialist in aanhangwagens en paardenvervoer

 

Wie aanhangwagens en paardentrailers zegt, zegt Dirk Auman uit Lokeren (Oost- Vlaanderen). Reeds twintig jaar behoort de firma Auman tot de Belgische topverdelers van aanhangwagens, paardentrailers, stallen en koetsen. Vakkennis, correcte service, klantgerichtheid en de liefde voor het paard hebben zijn bedrijf uitgebouwd tot een marktleider met een ongeëvenaard assortiment.

 
 

Trailers en aanhangwagens:

grote keuze

 

Tientallen interessante modellen in alle mogelijke prijsklassen van de grootste kwaliteitsmerken zijn allemaal uit stock leverbaar. Mocht u desondanks in het enorme assortiment uw gading niet vinden, vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte aan en Auman levert het gewenste model zo snel mogelijk.

Verhuur en tweedehandsverkoop

 

Dirk Auman is gespecialiseerd in verkoop, herstel, verhuur en biedt verder ook een interessant tweedehandsassortiment aan. Op deze website maakt u kennis met een selectie uit het enorme gamma aanhangwagens, paardentrailers, koetsen en verplaatsbare paardenstallen van Dirk Auman.

Expositieruimte

 

Een kijkje nemen bij Dirk Auman gebeurt in de meest comfortabele omstandigheden dankzij de uitgebreide expositieruimte en de flexibele openingsuren. Het Auman team staat u graag bij met raad en daad op werkdagen en zaterdag van 8 tot 18 uur (gesloten onder de middag). Op afspraak ook op zondag. Gesloten op feestdagen. AUMAN… en al uw dromen krijgen wieltjes!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Gesloten op feestdagen

 

Om het totale aanbod te ontdekken is er slechts één adres:

Auman Dirk - Gentse Steenweg 203 - 9160 Lokeren - Tel: 09 349 38 82 - auman.dirk@skynet.be

 

Aanhangwagen Aanhangwagen Aanhangwagen Aanhangwagen Aanhangwagen Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets