Auman Dirk

Gentse Steenweg 203,

9160 Lokeren.

Tel.  093 49 38 82

auman.dirk@skynet.be

 

  AUMAN... en al uw dromen krijgen wieltjes!

Een koets voor elk paard!

 

Pure nostalgie

 

De paardenkoetsen van Dirk Auman zijn één brok nostalgie: de rijtuigen ademen sfeer uit van lang vervlogen tijden waarin ritjes met paard en kar tot de dagelijkse realiteit behoorden. De koetsen combineren een tijdloze charme en schoonheid met hedendaagse innovaties die garant staan voor een optimaal comfort en jarenlang rijplezier.

 

In het rustieke koetsenhuis heeft Auman steeds ettelijke modellen in voorraad voor zowel shetlanders, pony’s, haflingers en grote paarden. Elk rijtuig kan gemaakt worden volgens de specificaties van de klant en is voorzien van enkelspan en dubbelspan.

Rijtuigen voor iedere paardenliefhebber

 

De sierlijke, comfortabele wagonettes zijn geknipt voor liefhebbers van ontspannende tochtjes, stijlvolle presentaties en dressuur. De marathonkoetsen lenen zich uitstekend voor ruigere natuurtochten maar zijn ook bestemd voor professionele menwedstrijden.

 

Voor de liefhebbers is er een assortiment jachtkoetsen, trouwkoetsen en huifkarren. Auman verzorgt ook alle mogelijke herstellingen en aanpassingen aan paardenkoetsen. Zin om de sfeer op te snuiven? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in het fantastische koetsenhuis.

 
Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Paardenkoets Aanhangwagen Paardenkoets Paardenkoets Auman-Dirk-04
aanhangwagens Auman-Dirk-03
aanhangwagens Auman-Dirk-02
aanhangwagens Auman-Dirk-01
aanhangwagens
 

 

Voor al uw paardenkoetsen is er één adres: Dirk Auman uit Lokeren.

Wilt u meer weten over onze paardenkoetsen? Wij bezorgen u met plezier informatie over onze paardenkoetsen.